VAIKIŠKAS NUOTRAUKŲ ALBUMAS

vaikiškas nuotraukų albumas

Šį kartą iš arčiau jus kviečia susipažinti vaikiškas nuotraukų albumas iš kolekcijos PRESTO. Tai linksmų ir žaismingų akimirkų atspindys, surinkęs krūvon pačias mieliausias ir gražiausias akimirkas nuo pat gimimo iki antrojo gimtadienio. 

Šios nuostabios akimirkos laikas nuo laiko gali būti peržvelgiamos savos atminties labirintuose arba.. toks vaikiškas nuotraukų albumas gali būti jaukiai peržiūrimas kartu su artimiausiais šeimos nariais jaukiai įsitaisius ant sofos lietingais ar niūriais vakarais, kai norisi šviesių praeities spindulių, nukeliančių į gražiausius prisiminimus.

Mūsų mažojo herojaus istorija fotoalbume prasideda sudėjus gražiausias gimimo, atostogų kaime, pirmojo ir antrojo gimtadienio akimirkas. Neapsieita be linksmiausių išdaigų ir iškrėstų pokštų akimirkų – koks smagumas tokį albumą, prisimenant vartyti kartu su šeima ir sugrįžti laiku atgal.

O galite įsivaizduoti senelių nuostabą ir džiaugsmą gavus dovanų tokį albumą? Neapsakomas! Jug retai kuriam seneliui tenka laimė gyventi kartu su anūkais ir matyti, kaip jie auga, kokie darosi išradingi. O toks fotoalbumas būtų puiki priemonė bet kada paėmus pavartyti ir prisiminti vaikaičius. Tuo labiau, kad vyresnės kartos žmonėms artimesnis spausdintos nuotraukos variantas nei elektroninės, kurių šiais laikais nei mes patys spėjame sužiūrėti.

Toks fotoalbumas gali būti puiki dovana vaiko krikšto tėveliams, nes jame gali būti sugulusios gražiausios krikšto dienos akimirkos.

O ką ir bekalbėti apie patį vaikiško nuotraukų albumo kaltininką – užaugęs galės bet kada peržiūrėti nuotraukas vienoje vietoje, nesijaudindamas, kad kažkur glūdi pamirštos jo vaikystės akimirkos. 

Šis vaikiškas nuotraukų albumas gali turėti tęstinumą – kuriant fotoalbumus iš jau praėjusių metų. Sutalpinus Į albumą poros ar trejeto metų atrinktų gražiausių ir įsimintiniausių akimirkų būtų galima ateityje grožėtis visą nuotraukų kolekcija.

Tokie albumai – tai puiki galimybė įamžinti šventines krikštynų, vaikų gimtadienių ar net šeimos fotosesijų nuotaikas.

vaikiškas nuotraukų albumas
vaikiškas nuotraukų albumas
vaikiškas nuotraukų albumas

KAINA: 94 €

VAIKIŠKAS NUOTRAUKŲ ALBUMAS

Kolekcija PRESTO, 25×25 cm; 28 psl.; matinis dengiamumas; balti intarpai; 

JUMS GALI PATIKTI

Ką tik gavote savo išsvajotą ir išlauktą fotoalbumą – tarsi …

Vestuvių nuotraukos yra vienos verčiausių nugulti nuotraukų albumuose. Nesuklysime pasakydami, …