VESTUVINIAI FOTO ALBUMAI: JŪSŲ ISTORIJA KARTŲ KARTOMS

nuotraukų albumas

Vestuvių nuotraukos yra vienos verčiausių nugulti nuotraukų albumuose. Nesuklysime pasakydami, kad kiekviena vestuvių šventė yra unikali bei kruopščiai, iki smulkiausių detalių išdirbta. Būtent dėl to šiais laikais vestuvės, kurias vėliau įkūnija vestuviniai foto albumai, virsta suasmenintais, bendros jaunavedžių kelionės pasakojimais.

Šventėje gali atsispindėti tiek jaunavedžių pomėgiai, patirtys, tiek profesija ar pažinties diena. Gydytojai kuo puikiausiai panaudoja laboratorines kolbas gėlėms pamerkti, muzikos entuziastai vietoje įprastų kortelių renkasi kompaktinius diskus svečių vardams užrašyti, o skirtingų tautybių įsimylėjėliai savo šventėje akcentuoja dviejų, nevienodomis kalbomis kalbančių šeimų bendrystę.

Ir išties, kodėl šventės metu detalėmis papasakotą, nuotraukose perteiktą meilės istoriją daugelis netyčiomis slepia kompiuteriuose, standžiuosiuose diskuose ar atmintukuose? Net neabejojame, kad vestuviniai foto albumai yra nuostabus būdas dar kartą papasakoti savo vestuvių istoriją.

KOKYBIŠKI VESTUVINIAI ALBUMAI - TARSI GERAI SUSUKTI FILMAI

Mes nuoširdžiai tikime, kad tiek vestuvių šventė, tiek albumai yra skirti ne tik jaunavedžiams, jų tėvams, bet ir būsimiems vaikams. Ar kada nors pagalvojote, kad ūgtelėjusios atžalos, vartydamos nuotraukų albumus, tapatinsis su jūsų papasakota istorija ir taip galės jaustis jos dalimi?

Nuo to, kaip gerai įamžinsite savo istoriją, priklauso ir vaikų savivertė bei identitetas. Klausiate kodėl? Vaikui vestuviniai foto albumai nėra tik nedidelis šventės atsiminimas. Tai iš esmės jam pateiktas atsakymas į klausimą: „O kas esu aš?“ Būtent dėl šios priežasties norime įkvėpti jus sukurti tokią popieriuje gyvenančią istoriją, kuri panėšėtų į įsimintino siužeto kino filmą. Manome, kad toks savos istorijos pateikimas ateities kartoms leis didžiuotis ir tapatintis su ja.

Vestuviniai foto albumai

TIK KOKYBIŠKOS MEDŽIAGOS

Iš kokybiškų medžiagų pagaminti vestuviniai foto albumai su pastorintais lapais, dengiamuoju sluoksniu dėl savo tvarumo puikiai atliks šią paskirtį. O ką jau bekalbėti apie vartymo malonumą, kai sėdint mamai ar tėčiui ant kelių, dar gali liesti lapus ir pastebėti svarbiausias detales.

Patikiname, kad kokybiškai pagaminti vestuviniai foto albumai turi lengvai nuvalomus paviršius. Tad laiku pastebėtas vaikiškas neatsakingumas, pavyzdžiui, aptaškymas vandeniu, gali būti ištaisytas.

Vestuviniai foto albumai

PAPASAKOKITE SAVO VESTUVIŲ ISTORIJĄ

Ko reikia, kad vestuviniai foto albumai būtų jaukūs, šilti ir nepavaldūs laikui? Didelį vaidmenį čia vaidina gerai sudėliotas siužetas. Tad pateikiame pagrindinius žingsnius, kurie palengvins savos istorijos kūrimą.

Visų pirma, iš turimų nuotraukų sudėliokite siužetą. Pasirinkite šriftus. Taip pat galite sukurti savo logotipą, šeimos herbą ar šūkį, su kuriais tapatinatės. Taip suteiksite ištakas savo ateities kartoms. Jums tai – nauja, tačiau šie įprasminti simboliai jūsų vaikams bus asmenybės fundamentas.

Pagalvokite ir apie nedidelius tekstus šalia nuotraukų. Puikiai tinka šventę įprasminančios citatos. Taip ne vien nuotraukomis, bet ir mintimis iliustruosite tai, kas vyko.

KAINA: 108,90 €

VESTUVINIS FOTOALBUMAS

Kolekcija LARGO, 30x30cm; 26 psl.; matinis dengiamumas; juodi intarpai; baltas eko odos viršelis su įspaustais inicialais. 

PRADĖTI GALITE DABAR – ATSIŲSKITE NUOTRAUKAS

ATRINKTUS NUOTRAUKŲ FAILUS ATSIŲSITE MUMS NEMOKAMA PROGRAMA WETRANSFER.COM

JUMS GALI PATIKTI

Neretai klientams iškyla klausimas, kaip greitai ir nesudėtingai persiųsti nuotraukas ar kitus failus, derinant maketą fotoalbumui. Todėl…

Fotoknygos gamyba dažnai iškelia klausimų, susijusių su nuotraukų kiekiu.  Jei …