IDĖJOS KITAM ŠEIMOS FOTOALBUMUI

ŠEIMOS FOTOALBUMas- populiarios IDĖJOS

Yra keletas būdų įamžinti ir džiaugtis ypatingomis šeimos akimirkomis, nei šeimos fotoalbumas, kuriais galėtų džiaugtis ištisos kartos. O koks bus kitas jūsų šeimos nuotraukų projektas? Nesvarbu, ar tai bus ypatinga sukaktis, ar šeimos išvykos akimirkos, išvardijome 6 unikalias idėjas, kurios įkvėps jus pradėti kurti savo šeimos fotoalbumą.

ŠEIMOS METŲ KNYGA

ŠEIMOS AUGINTINIo albumas

ŠEIMOS KELIONĖS

SVARBUS GIMTADIENIS

YPATINGA SUKAKTIS

ŠEIMOS FOTOSESIJA

1. ŠEIMOS METŲ KNYGA

Norėdami įamžinti  praėjusius metus, sukurkite šeimos metų knygą. Nėra jokių taisyklių, kokias akimirkas galima ir ko negalima įtraukti į albumą – nuo kasdienių iki ypatingų akimirkų. Tiesiog stenkitės sudėti tas nuotraukas, kurios jums svarbiausios. Tai gali būti jūsų vaikučio pirmųjų metų akimirkos, kuriose užfiksuoti gražiausi pirmieji jos gyvenimo metai. Taip pat galima atsirinkti foto pagal mėnesius, ten akcentuojant tik svarbiausius įvykius, kurie jums labai svarbūs.  Šioje metų knygoje taip pat gali atsispindėti vien tik svarbiausių švenčių ar įvykių akimirkos.

šeimos fotoalbumas
IMG_0279

2. ŠEIMOS AUGINTINIO ALBUMAS

Šeimos augintinis – neatsiejama kiekvienos šeimos dalis, tai kodėl šis nuostabus augintinis nenusipelno atskiro fotoalbumo? Juk augintinis dalyvauja ne tik mūsų kasdieniame gyvenime, bet, neretai, ir ypatingose mūsų šventėse. Todėl toks albumas būtų puikus būdas panaudoti visas nuotraukas, kuriose atsiskleidžia mylimo augintinio charakteris, savybės, o, bene svarbiausia, mūsų ryšys ir draugystė su juo – nuo pirmųjų dienų iki gražiausių atostogų. Su ištikimaisiais gyvenimo draugais niekada nebūna nuobodžių akimirkų, todėl sukurkite atminimo dovaną, kad galėtumėte prisiminti kartu praleistą laiką dar ilgai po to, kai jų nebebus.  Keletas idėjų albumo pavadinimui: “Aš ir mano šuo Bartas”; “Mūsų šeimos narys Biksas”;

šeimos fotoalbumas
šeimos fotoalbumas

3. ŠEIMOS KELIONĖS

Suteikite savo kelionių prisiminimams nuolatinį prieglobstį kokybiškame, ilgai išliekančiame nuotraukų albume. Nesvarbu, ar tai vienintelis nuotykis gyvenime, ar kasmetinė šeimos kelionė į paplūdimį ar kitą šalį, bet kokią kelionę su artimaisiais verta išgyventi vėl ir vėl. Pasisemkite motyvacijos, kodėl verta įamžinti kelionių akimirkas mūsų kitame straipsnyje apie kelionių fotoalbumus.

šeimos fotoalbumas
šeimos fotoalbumas
IMG_0187

4. meilės sukaktis

Vienerių metų draugystės sukaktis, o gal 10 ar 50 vestuvių metinės? Įamžinkite savo meilę jubiliejiniame nuotraukų fotoalbume. Užpildykite jį iki kraštų visais brangiausiais bendrais prisiminimais. Įtraukite akimirkas, kaip pirmą kartą susitikote, gal įamžinote savo pirmą pasimatymą, vestuves arba tiesiog užpildykite puslapius dalykais, kuriuos norite, kad jūsų ypatingas žmogus prisimintų kiekvienais jūsų santykių metais. Sukurkite jubiliejaus fotoalbumą, kuriame užfiksuoti dešimtmečius trunkantys meilės kupini santykiai. Šiuo albumu galite mylimąjį pradžiuginti vestuvių metinių, jubiliejaus, gimtadienio ar net Valentino dienos proga.

šeimos fotoalbumas
šeimos fotoalbumas

5. ypatingas gimtadienis

Nuo pirmojo gimtadienio iki 20-ojo, 100-ojo ir visų kitų svarbių gyvenimo datų – svarbūs gimtadieniai verti ypatingo dėmesio. Pagerbkite artimą žmogų, surinkdami visus gražiausius jo gyvenimo užfiksuotus prisiminimus. Arba, jei gimtadienio proga buvo surengta didelė šventė ar suorganizuota fotosesija, galite sukurti nuotraukų fotoalbumą, kuriame būtų visos šventės nuotraukos. 

6.ŠEIMOS FOTOSESIJA

Jei užsisakėte profesionalų fotografą, kad įamžintų jūsų akimirkas fotosesijoje,  tikrai verta pasirūpinti, kad jos būtų įamžintos aukštos kokybės formatu. Sukūrę profesionalaus stiliaus nuotraukų albumą, kurį galėsite išdidžiai padėti ant kavos stalelio, užtikrinsite, kad prisiminimais jūsų šeima ir svečiai galės džiaugtis daugelį metų. Kiekvienais metais galima pasigaminti šeimos fotoalbumą, kuriose užfiksuotos tų metų gražiausios fotosesijos: 2020, 2021, 2022 m. ir turėti seriją fotoalbumų, išlaikant tą patį stilių.

šeimos fotoalbumas

Ar esate pasirengę pradėti kurti savo šeimos nuotraukų fotoalbumą?