FOTOALBUMO VIRŠELIS – DROBELIŲ ASORTIMENTAS

FOTOALBUMO VIRŠELIS – PASTELINĖS IR SODRIOS SPALVOS

Fotoalbumo viršelis padaro pirmąjį įspūdį, kai tik paimi albumą į rankas. ALBUM|US spalvinėje gamoje mes siekiame lengvo ir minimalistinio vaizdo, kuris derėtų su viduje esančio nuotraukų maketo spalvine gama. Dažniausiai nuotraukos pačios padiktuoja ir parodo, kuri viršelio spalva gražiausiai tiktų prie esamų tonų.

Kiekvienas klientas yra unikalus, kaip ir jo pajautimas spalvai. Vieni mėgsta ryškias, sodrias, išsišokančias spalvas, kiti – panyra į lengvas, šviesias pastelines bangas, siekdami švaraus, minimalistinio vaizdo. Ir tai yra nuostabu, nes tada išryškėja kiekvieno kliento individualumas. 
Siūlome įvairių spalvų fotoalbumus kietais viršeliais, todėl galėsite išsirinkti tą, kuri jums labiausiai patinka ir tinka jūsų ypatingai progai. 

Šį kartą trumpai aptarsime ALBUM|US drobelinių viršelių spalvų asortimentą ir tam tikrus šių medžiagų niuansus. 

 

DROBINIŲ FOTOALBUMO VIRŠELIŲ SPALVŲ ASORTIMENTAS

fotoalbumo viršelis

Šv. rožinė

fotoalbumo viršelis

Šv. melsva

Šv. pilka

fotoalbumo viršelis

Žalia

fotoalbumo viršelis

Garstyčių geltona

fotoalbumo viršelis

Ruda

Turkio

Melsva

Tams. mėlyna

fotoalbumo viršelis

Juoda

Fotoalbumo viršelio drobelių audinys –  plonas, turintis medžiagos tekstūrą. Dažniausiai viršeliai dengti drobele dekoruojami aukso/ sidabro/ baltos ar juodos spalvos termo užrašais, vaizdiniais. Šviesesnių pastelinių spalvų tonams galima spauda, tik kiekviena spalva turi savo ypatybių, dėl kurių reikia individualiai teirautis, kokios yra spaudos galimybės. Taip pat labai prabangiai atrodo ranka folijuotas įvairiais raštais viršelis.

fotoalbumo viršelis

ŠV. ROŽINĖ

Užburiančiai švelnus ir šiltas pastelinių rožių aromatas sužadina jausmus kiekvieno širdyje. Taip ir šis šviesus fotoalbumo viršelis tobulai tiks jausmingiems prisiminimams įamžinti. Toks moteriškai subtilus.

 

ŠV. MELSVA

Ar norėtųsi pašokinėti ant puraus, minkštučio  debesėlio? Šokinėti nuo vieno prisiminimo iki kito, ir taip visą vakarą, visą savaitę, ištisus metus! Šiai jūsų prisiminimų kelionei puikiai tiks mūsų dangiško mėlio fotoalbumų viršelis, kas kart paėmus į rankas, nunešiantis į nepamirštamus fotografijų klodus.

fotoalbumo viršelis

ŠV. PILKA

Mistinio rūko pilkumas – graži, raminanti neutrali spalva. Dėl savo neutralumo puikiai dera su visų spalvų tonais. Ar fotoalbumo nuotraukų makete vyrautų išraiškinga žalia, ar dangaus mėlyną ar sodri raudona – visada galėsite priderinti šią spalvą.

ŽALIA

Ši rafinuota sodrios žalios sąmanos spalva suteikia prabangos įspūdį. Gyva ir žadinanti spalva, puikiai dera šiltų spalvų tonų apsuptyje. Tai universali spalva, kuri tikrai bus tokia pat universali ir jūsų fotoalbumų projektuose – nuo prabangių vestuvių iki šeimos gimtadienio švenčių. Ji tikrai pavergs jūsų širdis savo gardžiu sodriai žalios spalvos atspalviu.

fotoalbumo viršelis
fotoalbumo viršelis

GARSTYČIŲ GELTONA

Garstyčių grudelių nauda žinoma jau nuo senovės, o ar jau matėte jų spalvos grožį! Išraiškinga ir sodri spalva, ypatingai vertinama interjero ir stilistų pasaulyje, puikiai atrodys ant jūsų asmeninio fotoalbumo viršelio. 

RUDA

Kas sakė, kad šokolado upės teka tik sapnuose? Oi, ne ne, šios šokoladinių ledų spalvos galima paragauti ir ant mūsų fotoalbumų viršelių! Saugumo sumetimais, ragauti kviečiame tik akimis, kad prisiminimų virtinės, nugulusios į šios spalvos viršelio albumus, nuneštų saldžiais akimirkų takais.

TURKIO

Ak, atostogos! Kelionių, maudynių, žydrų vandenynų ilgesys! Turkio spalvos būna įvairių atspalvių, mus palietė šis spalvos tonas, spinduliuojanti harmonija ir laime, primenantis apie tolimų salų žydras vandenynų pakrantes, koralinius rifus. Puikiai tiks dekoruoti kelionių prisiminimų fotoalbumą.

MELSVA

Šios spalvos albumas visada atrodys patrauklus ir stilingas. Šioje spalvoje susipynę įvairiausių tonų mėliai, padarė ją dar unikalesnę ir įdomesnę. Puikiai dera baltos ar sidabro spalvos termo užrašas.

TAMS. MĖLYNA

Ar esate kada panirę į gilų vandenyną, kur neapsakomas gylis neleidžia prasiskverbti jokiam saulės spinduliui – tik mėlyna oazė. Sodri ir žinanti savo vertę spalva. Užtikrinta ir patikima. 

JUODA

Sakytume, klasikinis, niekuo neypatingas spalvinis tonas. Tačiau apgaubusi fotoalbumo viršelį ji virsta tarsi rafinuota, bet tuo pačiu stilinga ir moderni dama. Ypatingai dera rankraštinio stiliaus parinktas termo užrašo šriftas. Saikinga ir subtilu.

GIMTADIENIO ŠVENTĖS FOTOALBUMAS

25×25 cm, 20 psl., 
balti intarpai, matinis dengiamumas,
žalios sp. drobelės viršelis,
dekoruotas termo užrašu;
DIZ. 1B

KAINA: 93 €