KALĖDINĖ DOVANA – FOTOALBUMŲ ISTORIJOS. LAIKAS PAPASAKOTI SAVĄJĄ

Palengva įsibėgėja gruodis. Rodos, metai iš metų istorija kartojasi – blizgučiais tviskančiame šurmulyje lengva pamesti galvą. Kiek kartų esate gavę dovaną, kurią perdovanojote? Ar tik grįžę numetėte į artimiausią stalčių? Per daug! Mes esame už asmeniškas dovanas. Dažnai jos būna nučiupinėtos, nuglostytos ir kitaip numylėtos. Kaip smagu yra tokią gauti arba… dovanoti!

kalėdinė dovana
kalėdinė dovana

KAM IR KODĖL FOTOALBUMAS YRA NUOSTABI KALĖDINĖ DOVANA?

Viena iš tokių dovanų būtų fotoalbumas. Dailus, kokybiškas ir prasmingas. Mes mielai palengvintume jūsų gruodžio vakarus, kai prekybcentriuose darosi ankšta ir beprotiškai karšta. Užsakant albumą tereikia atsiųsti atrinktas nuotraukas. Mes viskuo pasirūpinsime už jus.

Paprastai fotoalbumai yra dovanojami artimiausiems žmonėms, su kuriais yra jaučiamas ryšys. Tačiau bendrą istoriją pasakojanti kalėdinė dovana gali sujaudinti ne tik tėvus, vyrą, žmoną ar senelius. Taip pat ši laikui nepavaldi dovana gali nudžiuginti mylimą sužadėtinį, draugę, sesę ar brolį – net jei sentimentalumo jie dar nespėjo pažinti.

NUOTRAUKOS. KOKIAS ATRINKTI NORINT PAPASAKOTI ISTORIJĄ?

Pagalvokite, kas nuostabaus pastaruoju metu vyko jūsų gyvenime. Ką norisi išgyventi dar ir dar? Į kalėdinį fotoalbumą nugulti gali ne tik reikšmingos šeimos švenčių akimirkos, bet ir ilgus metus kauptos mieliausios nuotraukos.

Galbūt turite nuotraukų iš kalėdinės šeimos ar poros fotosesijos, neseniai atšokote vestuves, gimė vaikelis ar krikštijote anūkus? O gal norisi prisiminti medaus mėnesį, egzotišką kelionę, gimtadienį, jubiliejų ar praeitų Kalėdų akimirkas? Taip pat puikiai tiks ir svarbiausi vienerių ar kelių metų prisiminimai. Ant popieriaus nugulti gali šios ar kitos jūsų pačių sugalvotos istorijos.

KAIP KALĖDINIS FOTOALBUMAS GALĖTŲ ATRODYTI?

Kalėdų rytas labiausiai asocijuojasi su šiluma, buvimu kartu ir meile. Tad ir albumas turėtų būti simbolinis, prasmingas, nuoširdus. Jei norisi, galima rinktis prabangų, didelio formato fotoalbumą, tačiau mes manome, kad istorijai papasakoti pakaktų 20 x 20 cm matmenų albumo.
Kiek nuotraukų atrinkti? Jei galvojate dovanoti mažesnio formato albumą, užtektų ir 30–50 pačių jausmingiausių nuotraukų. Beje, pirmajame puslapyje galima palikti palinkėjimą ar sveikinimą.
Taip pat kalėdiniam albumui tiktų vienas iš šių viršelių:
a. Eko oda su įspaudais. Rekomenduojame tiems, kurie mėgsta minimalų dizainą.
b. Eko oda arba drobelė su termo užrašu. Rekomenduojame rinktis šį viršelį, jei norisi sukurpti unikalų užrašą, galbūt užrašyti tik jums suprantamą pokštą.
c. Lino drobės su kalėdiniais motyvais. Puikiai tiks tiems, kurie nori akcentuoti kalėdinį laikotarpį.

kalėdinė dovana

Manome, kad tokia kalėdinė dovana būtų nuostabi Kalėdų ryto staigmena. Tačiau vertėtų apsvarstyti ir tai, kad šiais keistais 2020-aisiais metais Kalėdų rytas gali būti kitoks nei įprastai. Galbūt su artimaisiais bus neprotinga pasimatyti? Mes fotoalbumą mielai nusiųsime jūsų pasirinktam adresatui. Kad dovana būtų dar asmeniškesnė, prie jos galime pridėti ranka rašytą jūsų sveikinimą. Stebinti – paprasta!

Išskirtinė Kalėdų dovana artimajam – tai elegantiškas dovanų kuponas būsimam albumui. Suteikite dovanos gavėjui galimybę pačiam susikurti savo foto albumą.

dovanų kuponai šeimai

PUIKI DOVANA KALĖDŲ PROGA –
DOVANŲ KUPONAS BŪSIMAM ALBUMUI

JUMS GALI PATIKTI

Krikštynos neabejotinai yra viena įsimintiniausių šeimos švenčių. Ypatingai tėveliams. O vėliau …

Fotoknygos gamyba dažnai iškelia klausimų, susijusių su nuotraukų kiekiu.  Jei …