IEŠKANTIEMS NEPRIEKAIŠTINGOS DOVANOS TĖVAMS PER VESTUVES ARBA… PO JŲ

dovanos tėvams per vestuves

Neabejojame – jūsų išrinktos dovanos tėvams per vestuves ir sentimentalios kalbos šventės metu pakurstys emocijų proveržį. Vien gražus gestas, reikiamu laiku pasakytas taiklus žodis ar kitaip išreikšta pagarba tėvams, stebint smalsiems šventės svečiams, gali labai daug. Tikime, kad tokią akimirką ir patys santūriausi svečiai vogčia nubraukia ašarą.

Tą dieną emocijų ovacijas kėlę įvykiai pamažu virsta prisiminimais, kurie bėgant laikui pasimiršta. Dėl to juos įamžinti, o vėliau dar kartą padovanoti, tampa kone privalu.

Kas atsitinka praėjus mėnesiui ar dviems, o gal metams po vestuvių? Jauniesiems naujasis gyvenimo etapas kelia svaiginantį norą statyti bendrus namus, kurti šeimą, tačiau vaikus išleidę tėvai gali jaustis… kiek kitaip.

Dažniausiai tėvai pradeda suvokti, kad gražiausios jų dienos jau praeityje. Ar pastebėjote, kaip dažnai tėvai su nostalgija žiūri į praeitį? Taip, dovanos tėvams per vestuves išreiškia padėką. Tačiau taip pat nuostabu yra priminti ir antram gyvenimui prikelti šventės metu išgyventas emocijas. Tegul jos sproginėja kaskart vartant jūsų padovanotą vestuvių albumą.

KAIP TAI ĮGYVENDINTI?

Vestuviniai albumai tėvams gali nedaug kuo skirtis nuo jūsiškio. Jei siekiate vientisumo, rinkitės tą patį dydį, medžiagą, viršelį. Šis variantas ir laiką taupo labiau. Tad puiku, jei esate išsisaugoję savo vestuvių albumo maketą. Tokiu atveju jums tereikės jį kiek pataisyti. Kai kurias nuotraukas pakeiskite labiau aktualiomis, kitas, jei reikia, perstumdykite pagal prioritetą. Ir viskas – dovana beveik baigta.

O gal norite kiek „pašėlti“ ir sukurti asmeniškai tėvams pritaikytą albumą? Pateikiame keletą patarimų, kaip tai padaryti lengviau:

  1. Atrinkite tėvams svarbias nuotraukas. Žinoma, nereikia apsiriboti vien jūsų šeimos nuotraukomis, tačiau vos pažįstamos tetos portreto tėvams skirtame albume visgi nereikėtų akcentuoti.
  2. Mažiau dekoro nuotraukų. Kur kas įdomiau stebėti gyvas, kadre pagautas žmonių emocijas. Turbūt vietoje saldaus stalo nuotraukos tėvai mieliau gerėsis jūsų fotosesijos prie jūros vaizdu, kuriame vėjo šuoras privertė jus paragauti smėlio. Tiek dovanos tėvams per vestuves, tiek po jų tikrai gali būti smagios ir netradicinės.
  3. Skirkite laiko padėkai. Tikėtina, kad vestuvių šurmulio metu pasakyti padėkos žodžiai tėvams nebuvo iki galo išgirsti ar suprasti. Dabar turite progą parašyti nuoširdų ir šiltą padėkos tekstą, kurį tėvai galės skaityti, kada panorėję. Padėką rekomenduojame įkomponuoti pirmuosiuose puslapiuose.
  4. Įpinkite istorijos faktų. Galite trumpai aprašyti kiekvieną ar jums norimą nuotrauką. Tekste paaiškinkite, kas nuotraukoje vyko, kas kokią frazę tuo metu leptelėjo ar iš ko visi nuotraukoje juokiasi. Toks įvykių aprašymas neabejotinai tėvus nukels atgal į jūsų vestuvių dieną.
dovanos tėvams per vestuves

KAINA: 248 €  (276 €)

VESTUVINIS KOMPLEKTAS

Komplektą sudaro 3 fotoalbumai:
1 vnt. fotoalbumas LARGO, 30×30 cm; 26 psl.; matinis dengiamumas; balti intarpai; kreminės eko odos viršelis su įspaustais inicialais. 
2 vnt. fotoalbumas LARGO, 25×25 cm; 26 psl.; matinis dengiamumas; balti intarpai; kreminės eko odos viršelis su įspaustais inicialais. 

Siuntimas LP express paštomatu DOVANŲ.

JAU NUSPRENDĖTE, KAD TĖVAMS DOVANOSITE RANKŲ DARBO ALBUMĄ?

PIRMAS ŽINGSNIS – ATSIŲSKITE NUOTRAUKAS GAMYBAI.

JUMS GALI PATIKTI

Neretai klientams iškyla klausimas, kaip greitai ir nesudėtingai persiųsti nuotraukas ar kitus failus, derinant maketą fotoalbumui. Todėl…

Fotoknygos gamyba dažnai iškelia klausimų, susijusių su nuotraukų kiekiu.  Jei …