KRIKŠTYNŲ DOVANOS – KELIOS IDĖJOS

krikštynų dovanos

      Krikštynų dovanos neretai tampa lengvu galvos skausmu tiek vaikučio tėveliams, tiek būsimiems krikšto tėveliams.
     Krikštynos – nuostabi šeimos šventė, dėl kurios neretai tenka iš anksto pagalvoti bei pasirūpinti keleta dalykų – šventės vieta, maistu, užimtumu, muzika, fotografais, svečių sąrašu, kvietimais, žaidimais, o kartu – ir apie krikštynų dovanas. Dovanomis vaikeliui ir krikšto tėveliams.
    Dovanų gausus pasirinkimas nebestebina nei vieno šiais laikais, bet kaip surasti tą vienintelę, kuria, tiek padovanojęs, tiek gavęs dovanų, būtum patenkintas? Šiuo klausimu mes turime kelias puikias alternatyvas. 

krikštynų dovanos

     KRIKŠTYNŲ FOTOALBUMAS. Krikštynų diena neapsieis be gražių fotografijų, kurias bet kuriuo atveju, norėsis kada nors įsiamžinti. Jeigu esate pakviesti tapti krikšto tėveliais, dovanų kuponas krikštynų albumui – idealus pasirinkimas. Tėveliai bus nustebinti ir labai apsidžiaugs vaikelio dovana, nes akimirkų vertė neįkainojama – albumu džiaugsis ir pats krikštukas. Fotoalbumą malonu vartyti, smagu matyti mylimus ir pažįstamus žmones.

krikštynų dovanos

       Taip pat ir tėveliaims, ieškantiems krikštynų dovanos, kaip padėkos krikšto tėveliams, įteikti krikšto akimirkų fotoalbumą, kuris visada leis pasidžiaugti gražiausiomis šventės akimirkomis.

    KRIKŠTO KNYGA. Galvodami į ateitį, pasvarstome, kad užaugus vaikeliui, būtų išsaugota kuo daugiau krikštynų detalių, akimirkų, informacijos. Šiam tikslui talkins ALBUM|US krikšto knygelė, kurioje be vargo sutalpinsite pagrindines šventės detales apie įvykusią dieną. Jaukus ir žaismingas medinis viršelis, po kuriuo grakščiai pasislėps gražiausios šventės akimirkos. Knygelė, kuris visada leis pasidžiaugti gražiausiomis šventės akimirkomis.

krikštynų dovanos

       FOTOPAVEIKSLŲ KOMPLEKTAS – dar viena puiki kriktštynų dovanos idėja. Tai tarsi šviežio oro gurkšnis nusistovėjusioje namų erdvėje. Skirtingi formatai, vaizdingos ar linksmos nuotraukos originaliai ir lengvai įsikomponuos kiekvienuose namuose. Įsitikinkite tuo patys!:)