KRIKŠTYNŲ ALBUMAS

krikštynų albumas

Krikštynos neabejotinai yra viena įsimintiniausių šeimos švenčių. Ypatingai tėveliams. O vėliau ir gerokai paūgėjusiam vaikui. Štai kam yra reikalingas krikštynų albumas. Kad krikštynų dieną išgyventos akimirkos ne pro pirštus prasprūstų, o ant dailaus popieriaus nugultų. Popierius, virtęs albumu, eilę metų pasakos tą pačią, niekaip nepabostančią krikštynų istoriją.

Tiesa, krikštynų albumas dažnai džiugina ne tik patį vaiką ar tėvus, bet ir tądien jus supusius artimuosius. Mūsų patirtis pakuždėjo, kad toks fotoalbumas neretai ir senelių ar krikšto tėvų yra vertinamas. Štai kodėl krikštynų albumas yra puikiai apgalvota dovana. Su prisiminimais nesurištos dovanos gali imti ir pasimiršti, dėl to nuoširdžiai manome, kad nuotraukų albumas yra geriausia, ką galima padovanoti. Palinkėsime dovanoti prisiminimus.

KRIKŠTYNŲ ALBUMAS: RENKANTIS NEPAMIRŠKITE ŠIŲ KETURIŲ DETALIŲ

Nusprendus sau, vaikui ar krikšto tėvams padovanoti nuotraukų albumą, derėtų apgalvoti kelias detales. Pirmoji iš jų – spalvos. Mes manome, kad krikštynų albumas kuo puikiausiai gyvuoja ilgus metus, taip pat dažnai būna perduodamas iš kartos į kartą. Dėl to kuriant krikšto albumą nereikėtų vaikytis diktuojamų spalvų tendencijų. Krikšto šventės aurą geriausiai perteikia balta spalva. Tiesa, balta spalva ir yra dominuojanti krikšto albumuose. Ir visai ne veltui. Pasirinkę baltos spalvos viršelį, perteiksite šventės tyrumą ir sakralumą.

Kitas aspektas – dekoro detalės. Daugelis krikštynų albumą įsivaizduoja esant kiek puošnesnį už kitus namie esančius albumus. Ir jūs esate visiškai teisūs. Krikštynų albumas toks ir turėtų būti! Mes padėsime jums sukurti harmoningą, estetišką, tarpusavyje derantį dizainą. Jūsų krikštynų albumą galime dekoruoti:

• Datos įspaudu;
• Balto lino drobės ar eko odos viršeliu su personalizuota spauda;
• Kaspinėliu;
• Norimu užrašu;

krikštynų albumas
krikštynų albumas
krikštynų albumas

Galiausiai svarbus yra krikšto fotoalbumo turinys. Paprastai nuotraukas albume rekomenduojame dėlioti chronologiškai pagal tos dienos įvykius. Pirmuosiuose albumo puslapiuose išdėstome namie vykusį šurmulingą pasiruošimą krikštynoms. Tose nuotraukose dominuoja vaiko drabužėliai, namų aplinka, tėvai ir akimirka, kai krikšto tėvai velka drabužius mažajam.

Paprastai po to seka nuotraukos iš bažnyčios. Jose akcentuojamas laiminimas, žvakė, krikšto drabužiai, bendra visų šventėje dalyvavusių svečių nuotrauka. Krikšto albumas neretai pasibaigia nuotraukomis iš fotosesijos. Tai gali būti krikštijamo vaiko nuotraukos ar nuotraukos su tėvais bei krikšto tėvais.

Jei jau apsisprendėte prisiminimus iš krikštynų suguldyti ant fotopopieriaus, parašykite mums. Mielai padėsime kuriant jūsų svajonių rankų darbo albumą.

dovanų kuponai šeimai

PUIKI DOVANA KRIKŠTYNŲ PROGA –
DOVANŲ KUPONAS BŪSIMAM ALBUMUI

Išskirtinė dovana šeimai – tai vaikelio krikšto dienos nuotraukų albumas. Tik gavę krikšto dienos nuotraukas, tėveliai su džiaugsmu galės įamžinti patirtas tos dienos akimirkas.

JUMS GALI PATIKTI

Ką tik gavote savo išsvajotą ir išlauktą fotoalbumą – tarsi atgalinį bilietą į tos dienos akimirkas. Norite, kad šios ypatingos akimirkos išliktų …

Fotoknygos gamyba dažnai iškelia klausimų, susijusių su nuotraukų kiekiu.  Jei …