FOTOKNYGOS GAMYBA – KOKS OPTIMALUS NUOTRAUKŲ KIEKIS?

fotoknygos gamyba

Fotoknygos gamyba dažnai iškelia klausimų, susijusių su nuotraukų kiekiu.  Jei nusprendėte užsisakyti pastorintais lapais fotoalbumą, turite žinoti, kad šiam fotoalbumui reikėtų atsirinkti „pačias pačiausias“ fotografijas.

Dažniausiai tokios fotoknygos gamyba būna iš 20-30 puslapių (arba kitaip iš 10-15 atvartų). Optimaliausias variantas, kada naudojamos 5-6 nuotraukas vienam atvartui (dviems puslapiams), tai 10 atvartų fotoalbumui reikėtų vidutiniškai apie 50-60 nuotraukų. Tačiau į tiek pat puslapių galima sutalpinti ir 90 nuotraukų. Viskas priklauso nuo jūsų norimo rezultato.

Pateikiame preliminarią lentelę, kurioje atsispindi vidutinis nuotraukų skaičius puslapiuose. Tai tik vidutiniai paskaičiavimai. Esant didesniam formatui, galima sutalpinti ir daugiau nuotraukų.

Stengiamės visada panaudoti visas jūsų atsiųstas nuotraukas, tačiau kartais vienaip ar kitaip nuotrauka gali netikti prie išdėstymo, stilistikos, tad ji atidedama. Jei visgi galutiniame maketo variante jūs pasigendate kažkurios specialios nuotraukos – nesijaudinkite, bendromis jėgomis, mes rasime jai vietą fotoalbume.

fotoknygos gamyba

Atkreipkite dėmesį, kad nuotraukos turėtų būti siunčiamos aukščiausios raiškos, jei norite, kad atspausdintas variantas būtų kokybiškas. Nuotraukos dydį galite patikrinti paspaudę dešinį pelės klavišą ant jos ir pasirinkę nuotraukos ypatybes.
Puiku, jeigu atrinkdami fotografijas dėliojate istoriją: pasiruošimas, iškilminga ceremonija bažnyčioje, vestuvinė fotosesija ir t.t. Siųsdami nuotraukas, jas sunumeruokite, kad būtų aiškus eiliškumas.

JUMS GALI PATIKTI

Kiekviena diena yra ypatinga, kiekviena akimirka verta …

Neretai klientams iškyla klausimas, kaip greitai ir nesudėtingai persiųsti nuotraukas ar kitus failus, derinant maketą fotoalbumui. Todėl…