VAIKIŠKI FOTOALBUMAI – SAMANOTAIS PASAKŲ TAKAIS

Sakote, gražioms nuotraukoms reikia ypatingos aplinkos ar vietos? Būtinos įvairiausios dekoracijos, profesionalus apšvietimas? Taip, dažnu atveju visų šių dalykų prireikia, tačiau kartais galima tiesiog pasinerti į platų ir beribį gamtos grožio glėbį ir pasinaudoti joje esančiomis nuostabiomis vietomis ir gražiausiomis  spalvų paletėmis. Kitaip tariant, jaukūs, bet nepaprasti vaikiški fotoalbumai gali būti sukurti tiesiog iš paprasčiausių pasivaikščiojimų miške ar kokių kitų šeimyninių išvykų metu.

VAIKIŠKI FOTOALBUMAI GAMTOS GROŽYJE

Vaikiški fotoalbumai visada buvo, yra ir bus pilni tyrų ir tikrų vaikiškų emocijų! Įamžindami net ir smulkiausias detales ar paprastus pasivaikščiojimus su šeima, jūs ateičiai kuriate neįkainojamą vertę – matyti istoriją – net ir pačią mažiausią ar šiuo metu atrodančią nereikšmingą. Tačiau pavartę fotoalbumą po keleto metų suprasite, kad tai buvo verta. Nes ir jūsų mažylis, kuris, atrodo nesustabdomai auga, matys tą skirtumą ir bandys susipažinti su įamžinta albumuose aplinka, žmonėmis, veikla.

Norime pasidalinti keliomis akimirkomis iš albumo, kuris pasakoją trumpą dienos istoriją vietiniame miesto miškelyje. Geros valandos pasivaikščiojimas miške tapo nuostabia atgaiva ne tik sielai, bet ir akims! 

vaikiški fotoalbumai
vaikiški fotoalbumai

Tą dieną oras pasitaikė nuostabus, miške tvyrojo ramybė ir miško kvapo gaiva. Todėl pagauti keletą kadrų buvo tikrai nesudėtinga. Pozuoti beveik nereikėjo – užteko džiaugtis gamtos teikiamais malonumais ir, tiesiog, gerai praleisti laiką su mažuoju herojumi.

Pats įdomumas mažyliui lukštentis parkritusiam tarp kankorėžių ar voliotis samanų pataluose tarp galingais mostais siūbuojančių miško medžių. Medžiai – puiki priemonė žaisti su vaiku slėpynių, kabarotis šakomis – tad nuotraukų įvairovė pradžiugins kiekvieną. 

Dabartinės galimybės leidžia nuotraukų kiekio neriboti, tad turime būti dėkingi ir laimingi, kad turime tokias puikias neribotas galimybes įamžinti šias kasdienes, tačiau labai jaukias ir artimas akimirkas iš vaikystės, kas seniau būdavo tikra prabanga. Vertingas būdavo kiekvienas kadras, kiekvienas pozavimas.

Galiausiai visos išvykos grožis buvo įamžintas vaikiškame fotoalbume, kuriam buvo parinktas  žalsvos spalvos odinis viršelis. Viršelio spalva puikiai derėjo prie gelsvai žalsvų nuotraukų atspalvių. Fotoalbumui pasirinktas 20×20 cm formatas, kuris puikiai tinka vaikiškiems fotoalbumams. 

PRADĖTI GALITE DABAR – ATSIŲSKITE NUOTRAUKAS

ATRINKTUS NUOTRAUKŲ FAILUS ATSIŲSITE MUMS NEMOKAMA PROGRAMA WETRANSFER.COM

JUMS GALI PATIKTI

Neretai klientams iškyla klausimas, kaip greitai ir nesudėtingai persiųsti nuotraukas ar kitus failus, derinant maketą fotoalbumui. Todėl…

Kiekviena diena yra ypatinga, kiekviena akimirka verta didžiausio jūsų dėmesio, …